Ne znamo da li je Angie odlučila trajno da promeni stil ili su ovi outfiti rezervisani isključivo za njeno pojavljivanje na ovoj mini evropskoj turneji u ulozi ambasadora Ujednjinih nacija, ali elegantni ženstveni komadi definitivno bi trebalo da postanu primat u njenom garderoberu.

Na nedavnom predavanju u Ženevi, glumica je održala divan govor na temu izbeglica sa Bliskog istoka, u kome je između ostalog navela da nikakve prepreke ne treba da stoje na putu ka miru i sigurnosti. 

Njeno predavanje završeno je sa gromoglasnim apaluzom prisutnih, a Angelina nije skidala osmeh sa lica. Haljina u kobalt plavoj nijansi koju je ponela, dodatno je naglasila njenu priordnu lepotu. Bled ten, svedeni make-up sa toplim tonom kajsije na njenim usanama i tek nešto rumenila, odlično se uklopio u ovo elegantno sofisticirano izdanje.

Model haljine sa upečatljivim gornjim delom - čamac izrezom i prorezom koji suptilno skreće pažjnu na dekolte, potpisuje modna kuća Roland Mouret.

Uz ovako efektan komad, nepotrebno je naglašavati aksesoare, čega je lepa glumica svesna, te je mudro izabrala minimalistički nakit u vidu tanke zlatne narukvice i malih dijamantskih minđuša, kao i klasične salonke u nude boji.

Na sledećoj stranici pogledajte čitavo izdanje glumice: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/