Iako su nam i dalje najomiljenije Cindy i Kaia među celebrity mamama + ćerkama, moramo da priznamo kako je Ava Phillippe, mini verzija slavne joj mame Reese Witherspoon.

Toga smo itekako svesni kada ih vidimo zajedno kako špartaju ulicama. Još kada su stilski usklađene, sličnost je neverovatna!    

A poslednji zajednički izalazak mame i ćerke još jednom nam je dokazao koliko su Reese i njena ćerka iz braka sa glumcem Ryanom Phillipom preslikane!

Naime, za Beverly Hills žurku zvezda aktuelne HBO serije Big Little Lies je nosila efektnu haljinu zatvorenog dekoltea, kratkih rukava plave podloge, krupnih cvetnih motiva u beloj, žutoj i crnoj boji.

Pogledajte na sledećoj strani kako su mama i ćerka uskladile svoje cvetne kombinacije...

PageBreak

Ova haljina iz Draper James kolekcije iza koje stoji sama glumica, dodatno je osvežena crno-žutim pojasem koji je naglasio struk "pravne plavuše" koja dobija silne pohvale za ulogu pomalo haotične i control freak mame Medlin iz gore pomenute serije.

Žute salonke i mini torba zaokružile su ovaj look na sjajan način i tako svojstven Reese koja je poznata po kombinacijama u jarkim bojama i statement printu.   

Njena 17-godišnja ćerka očito nema samo fizičke, već i stilske sličnosti sa mamom pošto je za ovu priliku izabrala takođe haljinu zatvorenog dekoltea, kratkih rukava i cvetnog printa. Inspirisana maminim odevnim izborima Ava je odabrala malo svedeniji, boho print koji više odgovara njenim mladim godinama. Ostatak je bio takođe svedeniji - nude salonke i pismo torba na rame, sa zlatnim lancem.

Obe su zato kompletna izdanja finiširala sunčanim naočarama, diskretnom šminkom koja je doprinela da izgledaju prirodno i opušteno, kao i puštenom platinastom kosom.