Prelepa glumica i uspešna biznis žena, Jessica Alba je u velikoj meri posvećena svojoj kompaniji Honest Beauty, koju redovno promoviše u svim televizijskim emisijama.

Tako je ponovo gostovala u popularnom Jimmy Kimmel Live šou kada je zabavljala svoje fanove širom sveta, a ono što su mnogi zapazili je njen outfit koji je prošetala na putu do studia. Jess je prednost dala komfornosti, pa je tako uparila kul i ležerne odevne komade, savršene za sve dnevne prilike i vikend izdanja!

Osim ležernog kombinezona u miliary zelenoj boji, koji ćete poželeti da posedujete u svom ormaru, odeševiće vas i njena klasična Louis Vuitton torba koja je definitivno moćan aksesoar zaslužan za razbijanje monotonije.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jessice Albe…

PageBreak

Jessica je istupila na ulice u pamučnom maslinastozelenom kombinezonu na dugmiće, sa širokim prednjim džepovima, preko kog je obukla ogrtač u braon boji. Uz ovo kežual izdanje, glumica i preduzetnica uparila je sive patike sa platformom i kvalitetnu kožnu LV torbu, kao i njene, sada već poznate, geek naočari sa okruglim staklima.

Osim ovoga, primetili smo da je Jess odabrala i zlatne alke- komad nakita koji se smatra glavnim trendom za 2017. godinu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/