Victoria Beckham prve dane marta provodi u Parizu, zajedno sa sinom Brooklynom. Dok modna dizajnerka obilazi glavne ulice grada, kao i mesta za sastanke fotoreporteri je prate iz sata u sat ne bi li uslikali i dokumentovali njene najupečatljivija street style izdanja.

Na samom kraju zime, Vicky nema dilemu - suknja do članka, i to ona lepršava i trendi, savršen je način da obeležite prelazni period kada se opraštamo od zime i radujemo prvim prolećnim danima.

Ovi modeli suknji već sada postaju prepoznatljivi za njen stil, zajedno sa rolkama, košuljama i uzanim, pletenim haljinama u kojima je pozdravila prve sunčane dane. Naravno, Victoria ne bi bila Vic kada ne bi svoj look nadogradila jednostavnim, klasičnim košuljama koje je upasala ležerno u suknje...

Na sledećoj strani pogledajte dva chic izdanja Victorije Beckham...

PageBreak

Poznata dizajnerka je prvo zablistala u fantastičnom izdanju koji se sastoji iz prelepe bordo suknje sa zanimljivim pojasom, koju je Victoria odlično uklopila sa košuljom u nežno plavoj boji.

Zajedno sa dugačkim kožnim čizmama u istoj boji, na koju se nastavljala suknja koja slobodno se širi i leprša zahvaljujući faltama, Beckhamova je uspela da postigne iluziju dužih nogu, kao i celokupne figure. Crvena torba, statement naočare i talasasti bob bili su dovoljna nadogradnja ove sjajne kombinacije. 

Dan kasnije, Vicky je ponovo odabrala da svoj look bazira oko suknje sličnog kroja. Trendi suknja u pastelnoružičastoj nijansi podseća na bordo lepoticu, ali za razliku od nje ima naglašen plise i izrađena je od finog pliša, popularnog materijala za ovu sezonu. 

Bela košulja i čizmice-cipele V izreza su upotpunili ovaj poslovni look, koji je savršen za prve dane proleća.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/