Poznata glumica Blake Lively živi u Njujorku sa suprugom i dvoje dece, a Dan žena- praznik koji se obeležava širom sveta, rešila je da provede u rodnom gradu svog muža.

Osim što je uživala u čarima Toronta, američka zvezda je takođe bila jedna od glavnih zvanica na gala večeri Women of Worth, u organizaciji L'Oreal Paris kompanije.

Shodno prilici, glumica je odabrala da ponese jedan šik outfit, koji se bazira na kombinovanju basic komada i upečatljivih aksesoara.

Tako je zvezda serije Gossip Girl oduševila sve svojim modernim stajlingom, a možemo da kažemo da on predstavlja odličnu inspiraciju za prolećne dane koji nam se sve više bliže.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Blake Lively...

PageBreak

Za proslavu ovog praznika, Blake je izabrala da ponese farmerice neporubljenih ivica i jednostavnu belu bluzu. 

Atraktivna plavuša, i majka dvoje dece, svoj look začinila je teget kaputom, kao i fantastičnim ravnim cipelama animal printa, sa belim resama koje prekrivaju glatku kožu.  

Uz prepoznatljive plave uvojke i širok osmeh glumica je izgledala prelepo, te dokazala da joj majčinstvo u velikoj meri prija. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/