Nedelja mode se trenutno održava u Parizu te su se najpopularnije manekenke, zajedno sa uticajnim ljudima iz modne industrije, na kratko preselile u evropsku metropolu.

Naravno među njima se nalazi i Kendall Jenner, modeling zvezda koja je angažovana za veliki broj revija. 

Iako smo navikli da je viđamo na pisti, manekenka se ovog puta pojavila u prvom redu na reviji Virgil Abloh kada se pridružila Aliciji Keys i dizajnerki kostima Catherine Martin.

Za ovu priliku, Jenner je vešto iskombinovala neobične komade za koje možemo da kažemo da su stilski potpuno različiti. Osim hrabrosti, ovaj outfit je zahtevao i stilsko znanje, zbog čega je dobila veliki broj pohvala od pobornika mix and match trenda. Drugima se ipak ovaj outfit nije toliko svideo...

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kendall Jenner...

PageBreak

Manekenka je uklopila pantalone sa trakama visokog sjaja i basic pamučnu majicu, u jarko crvenoj boji. Look je začinila blejzerom perfektnog kroja koji je dao dozu trendi izgleda, sa sportskim obrtom.

Foto: Instagram / hadids.jenner

Kosu je svezala u nizak rep, a njen beauty look se sastojao od minimum šminke. To je bio dobar izbor, jer nije dobro nositi tamne usne kada se opredelite za mbinaciju koja se zasniva na bojama. 

Foto: Instagram / kengiofficial2921

Njena koleginica i dobra drugarica, Bella Hadid se takođe na ulicama Pariza pojavila u crvenom izdanju- od glave do pete. Naime, Bella se takođe opredelila za pantalone sa zlatnim vezom koji krasi bočnu stranu. i korset koji je skrenuo pažnju na manekenkin negovan dekolte. Na kraju, Hadidova je celokupan look začinila kaputom iste boje, crnim salonkama na špic i malom torbicom. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/