Glumica i pevačica Jennifer Lopez već nekoliko dana provodi u Njujorku, a razlog putovanja je promocija druge sezone serije Shades of Blue.

Tako je J. Lo u toku jednog dana imala veliki broj gostovanja u raznim talk showovima, a za svako od njih imala je spremne odevne kombinacije.

Dok se samo dan pre pojavila u jednom outfitu koji je imao potencijal da bude savršen, ali ga je američka zvezda uništila lošim izborom jednog komada, sada je uspela sve da zadivi perfektnim stilom. 

Na putu ka AOL Build studiu Jennifer se pojavila u elegantnoj kombinaciji, koja je zadovoljila sva stilska pravila. Trendi komadi perfektnog kroja i siluete, odlično su stajali zgodnoj brineti, koja bi trebalo češće da se opredeljuje za ovakve stvari.

Na sledećoj strani pogledajte outft Jennifer Lopez....

PageBreak

Tako se Lopezova pojavila u kožnim pantalonama dubokog struka, koje poseduje zanimljive detalje u vidu tankog kaiša i pertanja sa strana. Uz njih je uklopila crni džemper sa rolom, puff rukavima i vezom, a ovaj komad potpisuje njen omiljen dizajner Zuhair Murad.

Na kraju zgodna Latina je začinila look aksesoarima, kao što su Christian Louboutin salonke i avijatorke.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/