Američki predsednik Donald Trump održao je prvi veliki govor u Kongresu od kada je 20. januara preuzeo najviši položaj u zemlji. U centru pažnje Trumpovog obraćanja zakonodavcima iz oba doma Kongresa i američkom narodu bili su njegovi budžetski prioriteti, ali je 45. predsednik SAD govorio i o mnogim drugim temama.

Na prvom obraćanju Trumpa bila je i njegova supruga, Prva dama Melania Trump koja je pažljivo ispratila svaku Donaldovu reč, sa balkona Kongresa. Melania se u loži pojavila praćena rodbinom ljudi koja je stradala u nasilnim napadima neprijavljenih imigranata, ne bi li dodatno ojačala Trumpov stavu direktivu o zabrani ulaska u SAD za građane sedam mahom muslimanskih zemalja.

Za ovo pojavljivanje Melania je izabrala statement blejzer s potpisom Michael Korsa koji polako postaje omiljeni dizajner nove Prve dame koja je do sada već nekoliko puta nosila njegove komade.

Pogledajte na sledećoj strani najnovije izdanje Melanije Trump....

PageBreak

Prva dama Amerike nije mogla bolji komad da odabere. Savršeno krojen blejzer iz prolećne kolekcije dizajnera koji prati liniju tela i malo je duži od uobičajnog, opšiven je svetlucavim kristalima, a dodatno je stilizovan kaišem. Pravi statement komad, Melania je uparila sa uzanom, pensil suknjom diskretnog šlica iz iste kolekcije, dok je kosu stilizovala u blage talase.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/