Scarlett Johansson iza sebe ima dva braka. Prvi put udala se 2008. za svog kolegu Ryana Reynoldsa - da bi se brak potrajao tek četiri godine. Dve godine kasnije slavna glumica se udala za novinara Romaina Dauriaca, međutim i ta veza je pukla nakon nešto više od dve godine.

U intervju za Playboy u januaru 2017., baš nakon raskida veze obrazložila je svoj svoje viđenje braka i ljubavi.

"Mislim da je ideja o braku veoma romatična. Zapravo sama ta ideja je prelepa, a i praktikovanje iste može biti zaista lepa stvar. Ipak, mislim da nije prirodno biti monogamna osoba" , izjavila je lepa Scarlett.

I ovo nije prvi put da je glumica zauzela ovakvo stajalište, imala ga je i ranije, pre oba braka.

U jednom od intervjua iz 2006. izjavila je da smatra kako ljudi nisu monogamna bića po prirodi i da jednog dana kada odluči da ima decu sa nekim, kako bi bilo lepo biti u braku sa tom osobom.

Zbog ove njene izjave novinarka Cosmopolitana ju je pre udaje za Ryana Reynoldsa zamolila da obrazlođi ovu svoju izjavu.

"Ne mislim da je monogamija prirodan instinkt za ljudska bića, ali to ne znači da ne verujem u monogamiju ili u pravu ljubav. Verujem da je moguće pronaći srodnu dušu. Oduvek sam bila u monogamnim vezama. Nikada nisam ni želela da budem u nekoj otvorenog tipa, to bi bilo grozno. U sušitni, za neke ljude monogamija može biti težak posao, ali to se ne odnosi na sve, niti se može  primeniti na sve ljude. Smatram da ne mogu svi da primene ovakvu vrstu veze i obaveze", objasnila je poznata glumica.

Sada, na svršetku njenog drugog braka Scarlett smatra otprilike isto.

"Bračna zajednica zahteva mnogo rada i odgovornosti. Gajim ogromno poštovanje prema braku, kao takvoj vrsti monogamne veze, ali isto tako smatram da sagledate malo širu sliku: da, to se definitivno protivi nekim ljudsim instinktima", zaključila je ona.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/