Poznata kao ljubitelj dobre mode, ćerka princeze od Monaka Charlotte, nikako nije mogla da propusti Nedelju mode u Milanu, tačnije veliku Gucci reviju. Posebno ako uzmemo u obzir da je ona bila zaštitno lice prestižnog brenda!

Iako verujemo da je ova saradnja i te kako uticala na njenu ljubav prema modi, sasvim smo sigurni da je ona ipak taj gen, koji se odnosi na besprekoran stil, nasledila od svoje bake, slavne glumice Grace Kelly.

To nam je dokazala upravo na reviji Guccija kada je zauzela počasni prvi red, tik uz Salmu Hayek, Florence Welch i Tom Hiddlestona. 

Charlotte je izgledala veoma stajliš uklopivši veoma kul komade, te vešto iskoordinirala boje, teksture, pa i stilove!

Na sledećoj strani pogledajte outfit Charlotte Casiraghi... 

PageBreak

Lepa brineta iskombinovala je bledo zelene pantalone na crtu, koje poseduju dubok struk i široke nogavice zvonastog oblika, i belu majicu sa sloganom. Upravo ona će obeležiti narednu sezonu!

Foto: Instagram / parissocialdiary

Glavni komad koji je začinio ovaj look je zlatna bomberka sa šljokicama, koju je Charlote evidentno uparila sa cipelama iste boje, koje potpisuje Gucci. 

Foto: Instagram / dailycharlottecasiraghi

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/