Malo je reći da smo bili u šoku kada smo videli najnovije izdanje lepe manekenke.

Naime, Kendall koja je opet jedna od redovnih na FW izdanju, doputovala je iz Londona u Milano u kom je juče startovala Nedelja mode.

Isrpljujuć raspored i žurke nisu umorile Kendall ali su očito učinile da se manekenka osmeli za jedan krajnje neobičan modni trenutak.  

Što nas je prilično iznenadilo jer Kendall izbegava da previše eksperimentiše i šeta uglavnom uglađene, stilizovane kombinacije u stilu Joan Smalls, Jourdan Dunn i ostalih top modela...  

Pogledajte na sledećoj stranici najnovije izdanje modela...

PageBreak

21-godišnja Kendall je odlučila da se poigra sa grunge glamurom, ali je rezultat bio krajnje čudan i pogrešan jer je Jenner izgledala kao ženski Axl Rose odevena u široku kariranu košulju, koju je uparila sa maksimalno iscepanim jeansom ispod kog je obukla mrežaste čarape.  

Kendall, less is more? 

Ne, toga se nije setila mlada manekenka jer je na već neobičnu kombinaciju dodala svetlucave crne čizmice, kapu i noačare. Mada, ovaj poslednji aksesoar je očekivan, i mi bismo hteli da se sakrijemo iza tamnih naočara dok šetamo ovaj look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/