Poznata američka glumica Eva Longoria je novu godinu započela sjajno, a o tome govore njeni mnogobrojni poslovni uspesi. 

Nakon što smo nedavno saznali da snima mini seriju "Decline and Fall", Eva se u televizijskoj emisiji The View pohvalila novim glumačkim angažmanima. 

Lepa brineta je gostovala u popularnom showu kada je otkrila da će imati ulogu u "Empire" seriji, ali i svoje rediteljske projekte koje uskoro započinje.

Za to imamo samo reči hvale, ali i za njen fantastičan outfit koji je odabrala za televizijski nastup koji je u potpunosti istakao njene atribute, te je Eva izgledala veoma seksi. 

Nude haljina dužine do kolena nadograđena seksi detaljima pretvorila je Evu u fatalnu zavodnicu kojoj bi retko ko mogao da odoli...

Na sledećoj strani pogledajte outfit Eve Longorie...

PageBreak

Glumica, koja je svoju slavu stekla glumeći u seriji "Desperate housewives" izgledala je savršeno u haljini nude boje koju potpisuje modni brend Zeena Zaki.

Neobična kreacija sa sastoji iz uskog donjeg dela, nalik pensil suknji, i voluminoznih nabora u predelu struka. Zajedno sa uskim kaišom, ovi detalji vizuelno čine figuru oblijom, odnosno naglašavaju ženske atribute. 

Držeći se jednostavnosti, Eva je uz ovu haljinu uparila štikle proslavljenog dizajnera Manoloa Blahnika u boji peska.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/