Mlada manekenka koja dobija sve više poslovnih angažmana, zbog čega se čak uplašila Kendall Jenner, postepeno dobija svoj utemeljen status u svetu mode. Osim prelepog lica koje možemo da pripišemo Crawford genima, za to su zaslužne sve bolje odevne kombinacije koje Kaia svakodnevno šeta na ulicama svetskih metropola.

Nama se posebno svidela poslednja koju je manekenka predstavila u Njujorku, dok je obavljala kupovinu zajedno sa svojom majkom Cindy. Moramo da priznamo da ovo nije prvi put da je nova nada modne scene uspela u potpunosti da zaseni svoju majku...

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kaije Gerber...

PageBreak

Tako se ova lepotica pojavila na ulicama noseći crne kožne pantalone i drap džemper sa rolom, preko koga je obukla raskošnu svetlo roze bundu. Pored crne torbe i cipela na pertlanje, glavni fokus bio je na trendi kapi, sličnoj onoj koju je nedavno predstavila Bella Hadid.

Foto: Profimedia

Ipak, Kaia ju je nosila na drugačiji način, a upravo kombinacijom ovih aksesoara i komada uspela je da svoj outfit transformiše, tako da on izgleda kao da je proizašao iz ere devedesetih. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/