Nedelja mode u Londonu je svakako u centru naših interesovanja, ali ujedno nam velika modna iznenađenja (i inspiracije!) stižu iz prvih redova, kao i sa ulica metropole.

Tako je na putu ka proslavi koju su organizovali magazin Love i Burberry, Kendall Jenner uspela svojim stilom i moćnim stavom da osvoji svu našu pažnju. Naime, lepa manekenka je ovog puta svoje uobičajene odevne komade- jeans i bomberku, zamenila nešto sofisticiranijim koji su nam otkrili njenu girly stranu. 

Kendall je ponosno prošetala haljinu na preklop od sjajnog pliša, materijala koji se blago presijava i daje dozu glamura, što je bilo potrebno za ovaj elegantan event.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kendall Jenner...

PageBreak

Mini haljina na preklop sa kaišom na struku istakla je vitku figuru lepe manekenke, a takođe u prvi plan istakla zategnete noge, koje su rezultat napornog vežbanja.

Zajedno sa dugačkim čizmama preko kolena, zlatnim alkama i ogrlicom u vidu medaljona, ova lepotica je predstavila outfit koji nas asocira na disko eru, te nas vraća u 90. godine prošlog veka. I to nam se jako sviđa!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/