Poznata glumica vredno radi na snimanju svog novog filma "Tully", a za ulogu majke koja joj je dodeljena Charlize je oslabila čak 15 kilograma.

U to smo se i sami uverili kada smo je videli na ulicama Njujorka, a osim što je tog dana ponosno pokazala svoju novu liniju Charlize je predstavila i odličnu odevnu kombinaciju.

Tako je 41-godišnja lepotica, poznata kao pobornica prirodnog izgleda, blistala u veoma jednostavnom stajlingu koji se prevashodno odnosi na kombinaciju basic komada, veoma kvalitetnog materijala i perfektnog kroja.

Crno-teget kombinacija u njenom izvođenju je izgledala sjajno, te je Charlize dobila brojne pohvale za svoj modni izbor.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Charlize Theron...

PageBreak

Atraktivna plavuša je za šetnju gradom odabrala da ponese uske kožne pantalone koje obožavaju i druge IT dame, poput Gwyneth Paltrow, Winone Ryder, Kendall Jenner i Amal Clooney.

Uz njih je uklopila struktuiranu teget košulju sa dugmićima, preko koje je ogrnula kaput ravnog kroja koja ima neobičan okrugli izrez- bez kragne, a Charlize je ovom komadu dala dozu nonšalantnosti tako što je presavila rukave.

Visoke salonke na špic i Saint Laurent torba takođe spadaju u klasične i skupocene komade, koji su se sjajno uklopili uz ovaj sofisticirani outfit.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/