Jubilarna 70. dodela nagrada Britanske akademije za filmsku i TV umetnost (BAFTA) u Londonu, okupila je brojne poznate ličnosti iz sveta glume, kao i showbiza.

Nakon Cate Blanchett i Amy Adamas, dama koje su se među poslednjim zvanicama pojavile na događaju, fanovi i fotografi su nestrpljivo čekali da ugledaju vojvodu i vojvotkinju od Kembridža.

Veoma brzo, kraljevski par je zakoračio na crveni tepih, a očekivano, publika ih je ispratila uz ovacije.

Prelepi supružnici blistali su jedno pored drugog, a Kate je oduševila sve prisutne svojom haljinom koju potpisuje britanski dizajner Alexander McQueen.

Iako je reč o klasičnoj kreaciji samo jedan detalj, kao što su gola ramena, bio je zadužen za postizanje seksepila. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kate Middleton...

PageBreak

Tako se lepa Kate ponovo opredelila za jednog od svojih omiljenih dizajnera i, sudeći prema prvim komentarima, to je bio pun pogodak.

Svilena maksi haljina crne osnove na kojoj su se smenjivali raznobojni cvetovi padala je sve do poda, te izgledala veoma elegantno i prefinjeno. Osim kroja koji je otkrivao ramena, ona je nadograđena satenskim trakama koje su od struka na dole obuhvatale haljinu, te, stvarale dodatni efekat glamura.

Vojvotkinja je uz ovaj look uparila jednostavne crne salonke i satensku clutch torbu, takođe McQueen, kao i svetlucave minđuše i narukvicu od pravih dijamanara.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/