Popularni "athleisure" trend koji je pre nekoliko sezona zavladao u svetu mode, doneo je veliki broj neverovatnih (i neočekivanih) odevnih kombinacija u kojima glavnu ulogu imaju patike.

Naime, ovaj trend nalaže da se ne bojimo eksperimentisanja i da slobodno uklapamo svoje šik odevne komade sa sportskim, te smo u poslednje vreme često viđali spoj elegantnih haljina ili suknji sa patikama.

Naravno, prve su ga prihvatile IT dame modne scene,Kendall, Gigi, Olivija, Chiara, a sada i Hailey Baldwin.

Mlada street style zvezda je rešila da trend sa ulica prilagodi jednoj galantnoj večeri kao što je venčanje. 

Na glamuroznoj proslavi mladenaca- Kalie Moniz i Joe Termini, Hailey je iznenadila sve odevnom kombinacijom koja se sastoji od elegantne maksi haljine i sportskih patika.

Neprimereno ili sasvim u redu? 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Hailey Baldwin...

PageBreak

Na fotografiji koju je manekenka postavila na svom Instagram profilu, ona nosi svilenu metalik-sivu haljinu koju je uparila sa crnim patikama koje poseduju neobično vezivanje oko članka.

Hailey se obično zabavljala te je nasmejanog lica pozirala sa mladencima, a sigurni smo da je tome u velikoj meri doprinela udobnost, odnosno izbor ravne obuće.

Foto: Instagram / haileybaldwin

I dok mnogi smatraju da je outfit Hailey mladalački i kul, drugi su ipak osudili izbor obuće koja navodno nije dovoljna galantna za ovaj važan događaj.  

Šta vi mislite?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/