Vojvotkinja od Kembridža u novu godinu ušla je sa brojnim planovima i poslovnim ciljevima koji se odnose na učestvovanje na raznim forumima i brifinzima, koji se bave važnim pitanjima i prevashodno imaju humanitarnu crtu. 

Tako je januar mesec Kate provela obilazeći engleske gradiće, a pre nekoliko dana se obrela u Londonu. Razlog posete je konferencija Health Writeres namenjena novinarima koji se bave zdravstvenim temama.

Tada se Kate pojavila u društvu svog supruga, princa Williama, a njena odevna kombinacija je kao i uvek, bila damska i veoma primerena. Naime, vojvotkinja je nosila prelepi ljubičasti komplet pokazavši kako joj jarke boje divno stoje.

Ipak, u fokusu je bila činjenica da se Kate odrekla kreacija svoje omiljene dizajnerke Jenny Packham, i da je rešila da po prvi put zameni komadima koje potpisuje Oscar de la Renta, dizajner čije kreacije (ne verujemo!) lepa Kate nije do sada nosila!!

Na sledećoj strani pogledajte outfit Kate Middleton...

PageBreak

Kate je po prvi put nosila komad iz modne kuće Oscara de la Rente, a ovo je očito bio dobar izbor, sudeći prema komentarima njenih fanova.

Vojvotkinja je zablistala na ovom događaju u ljubičastom kostimu koji se sastoji iz suknje dužine malo iznad kolena, i blejzeru nadograđenim faltama. 

Foto: Instagram / katemiddleton_kurdistan

Jarka boja je divno stajala lepoj Kate koja je začinila svoj look u prepoznatljivom maniru, ponevši crnu torbicu i klasične salonke. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/