Beyonce je preksinoć na svim svojim zvaničnim profilima podelila divnu vest sa svetom - 5 godina nakon dolaska na svet njenog prvog deteta Blue Ivy, jedna od najvećih zvezda današnjice ponovo je u blagoslovenom stanju!

Ova vest je naišla na sjajne, masovne reakcije celog sveta!! Ništa neobično. Ipak je u pitanju jedna Beyonce, trenutno najveća muzička zvezda na svetu koja je možda i najomiljenija javna ličnost na planeti!  

Kad je Bey moćna, dominatna, nema žene kojoj njena snaga i borba ne pruža dovoljno ambicije i motivacije da bude i ona samouverena. Kad je tužna, razočarana, nekako i mi sa njom tugujemo. A kad je radosna, srećna i uspešna..., pršte lajkovi i hashtag #slay!

foto: Instagram/beyonce

Zato nas ne čudi što je njena slika na kojoj je objavila da je trudna ( i to sa blizancima), fotografija koja ima najveći broj lajkova u istoriji Instagrama! Sorry Selena, that's life. Bey, congrats!

Ali.... Znamo, neće vam se svideti ovo naše "ali", but here we go!

Da, nema srećnije vesti za osobu i par od čekanja nove prinove. Posebno kada su pitanju šarmantne, uspešne, prirodne i omiljene zvezde u pitanju. A Bey je bila i ostala naša omiljena muzička diva!

Međutim, juče kada nas je zapljusnula serija fotografija iz specijalnog ( krajnje neobičnog i prilično kič) editorijala koji je Bey snimila za potrebe svog sajta i to zarad objave trudnoće, nismo mogli da se pitamo jedno: Čemu to? Ne razumemo čemu ova pompezna najava trudnoće koja uključuje specijalan foto editorijal?

foto: Instagram/_hellafabulous_

Jer, fotografija je jedno, a kompletan editorijal koji je usledio je nešto sasvim drugo. To je čist marketing koji najviše liči na njene snažne PR aktivnosti prilikom izlaska novog albuma. A ne izlazi album, ako nas razumete?

I veće zvezde su bile trudne pre Beyonce, setimo se Madonne na primer, da ne pominjemo princezu Dianu i generalno barem pola Holivuda.

Poštujemo njenu jedinstvenost, kreativnost i želju da uradi nešto drugačije, pa možda i neviđeno do sada, te izrazi svoju radost zbog ovog događaja na njoj svojstven način. Međutim, da se razumemo: Beyonce nije izdala album, objavila novi video, niti snimila dokumentarac, trudna je i nosi blizance.

foto: Instagram/beysangs

I Natalie Portman je trenutno trudna, a pride nominovana za Oskara i to u biografskom filmu o jednoj od najznačajnih i najčuveniih žena u istoriji. Nimalo lak zadatak, čak ni za vrhunsku glumicu kakva je Natalie.

Ipak, da li ste videli kratak video editorijal koji objavljuje ovu srećnu vest? Naravno da ne!

Više nismo sigurni ni da li je pevačici majčinstvo zaista toliko dragocena stvar, koliko je na bombastičan način prezentuje u javnosti ili je sve deo pažljivo osmišljenog marketinškog trika.

Insistiranje na buci oko Beyoncine trudnoće podigla je i podiže ona sama, tačnije, najverovatnije njen PR tim, ali ne razumemo zašto.

foto: Instagram/beyonce

Da li je slavljenje trudnoće i majčinstva putem posebnog editorijala i snimaka koji uključuju i one podvodne i one nage, a potpisuje ih umetnik Awol Erizku iz Bronksa, način da se ukaže na lepotu ove značajne uloge u životu svake žene?

Queen Bey?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/