Australijska glumica Nicole Kidman važi za damu koja preferira dramatične, statement haljine kada su u pitanju dodele prestižnih filmskih nagrada. Zato je često vidimo u raskošnim kreacijama Alexandera McQueena, Diora, Toma Forda.

Na ovogodišnju dodelu SAG nagrada, lepa Nicole je došla u upečatljivoj Gucci haljini. Kidman se naime pojavila u zelenoj maksi haljini sa šljokicama, dubokog V izreza. Sa ramena joj je visilo šareno perje u bojama pauna.

Iako je sa mužem, muzičarem Keith Urbanom razmenjivala nežnosti na crvenom tepihu, Nicole je ipak najviše pažnje izazvala zahvaljujući neobičnoj kreaciji.

foto: Instagram / nicole.kidmanofficial

Haljina je privukla veliku pažnju jer je jako neobična, a mnogi korisnici društvenih mreža su rekli da je ova haljina definitivno bila najgora na dodeli. Samo zahvaljujući njenoj galantnoj figuri, Nicole je uspela da dobije i nekoliko pozitivnih komenatara od ljudi koji su smatrali da je elegantna.

izvor: Superžena.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/