Pevačica, glumica i od nedavno dizajnerka, bila je veoma vredna u poslednje vreme, te osim muzičkih nastupa ona nas je obradovala vešću da je lansirana njena kolekcija cipela za Giuseppe Zanottija.

I taman kada smo pomislili da je kraj, Jennifer Lopez nas je pre nekoliko dana obavestila da će učestvovati u novoj emisiji World of Dance, koja će se emitovati na američkom NBC kanalu.

U skladu sa tim, održana je elegantna promocija na kojoj je J.Lo viđena u društvu Derek Hougha i Ne-Yo, i voditeljke Jenne Dewan Tatum. Ova četvorka i tim koji stoji iza talent showa se odlično zabavljala celo veče u jednom kalifornijskom restoranu, kada su delili fotografije na svoje društvene profile. 

Na fotografijama smo primetili all white odevnu kombinaciju koju je Jennifer odabrala za ovu priliku, ali i fantastičan izgled koji dokazuje da pevačica nikada nije izgledala bolje. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jennifer Lopez...

PageBreak

Jenn je za ovu priliku odlučila da ponese belu Céline rolku koju je uparila sa J.W.Anderson mini suknjom, koja se sastoji od materijala u slojevima. 

Uz ovaj odličan look pevačica je birala minimum aksesoara, te je akcenat stavila na svoje oči, naglašene smokey eyes tehnikom i dugu kosu, koja je nonšalantno padala do struka. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/