Iako je često u senci ostalih Dior ambasadora, poput Jennifer Lawrence, Rihanne, Natalie Portman i Marion Cottilard, Diane je demonstrirala sinoć kako je po stilu možda i korak ispred njih.

Ova skladna džepna Venera - inače dama koja se redovno nalazi na godišnjim listama najbolje odevenih, briljirala je na Dior reviji iako je imala i više nego odličnu konkurenciju u vidu koleginice Kirsten Dunst, zatim blogerke Chiare Ferragni i supermodela Eve Herzigove kojoj smo dodelili titulu Prve pratilje...

Jedna od najbolje odevenih fimskih diva se na reviji najnovije Dior kolekcije visoke mode za proleće/leto pojavila u savršenoj haljini francuske kuće koja podseća na slavna New Look izdanja Diora iz 40-ih godina prošlog veka.

Pogledajte na sledećoj stranici Dianin najnoviji look...

PageBreak

Strukirana haljina, korsetnog gornjeg dela i suknje pun krog od debljeg štofa u crnoj boji je istakla glumičin tanani struk, ali i raskošan dekolte.

foto: Instagram / usweekly

Za francuski šik se pobrinuo red dugmića, zlatna čoker oglrica, seksi talasi u kosi i statement  lakovane sandale, dok su seksepilu "kumovala" otkrivena seksi ramena. 

foto: Instagram / theurbanspotter

Čista desetka ako nas pitate!  

foto: Instagram / elle_spain

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/