U situaciji kada treba da brani sebe od seksizma i starenja, Madonna je "Unapologetic Bitch."

Jedina (zvanična) pop kraljica je dala još jedan fantastičan intervju za januarsko izdanje američkog Harpersa u kom se osvrnula na svoju 40-godišnju karijeru, turbulentna aktuelna politička dešavanja u Americi i svoju kontroverznu vezu sa muškarcem koji je skoro tri decenije mlađi od Madge..

“Od kada znam za sebe, osećam veliki pritisak. Znam da mi niko ne veruje u to, jer imam i prijatelje koji su tipa kako može jedna belkinja, uspešna internacionalna zvezda da oseća pritisak od bilo koga?! Ali znate šta, bilo je mnogo sra+++ sa kojima sam morala da se nosim od starta karijere, prepreka na koje sam nailazila jer sam ŽENA i same činjenice da odbijam da živim jedan dosadan, običan život.  

foto: Madonna / Instagram

Madonna koja se bliži sedmoj deceniji (58) je poznata po nekonvencionalnom životu.

“Moja porodica nije tipična, moji ljubavnici i partneri su duplo, trostruko mlađi od mene. To ljude čini da se osećaju neprijatno u mom društvu. Ponekad mislim da je svaki moj čin, svaka moja odluka učinila da se ljudi osećaju vrlo loše.”

I to jeste činjenica. Još pre Rihanne, Miley Cyrus, Kim postojala je Madonna koja je muzičku scenu osvajala pevljivim pesmicama ali možda još više drskim stavom, provokativnim stilom i nezaboravnim, skandaloznim video snimcima i nastupima koji se smatraju kultnim. To ipak je bio samo jedan deo njenih "provokacija" jer Madonnin privatan život je bio sve samo ne običan.

Tuče sa dragim Sean Pennom, veze sa duplo mlađim muškarcima, usvojena deca. 

“Verujem da smo svi mi slobodna bića i da samim tim imamo slobodu da se izrazimo onako kako želimo. Ne verujem u cenzuru i ne prihvatam je! Verujem u jednaka prava za sve i duboko verujem da svaka žena treba da svoju seksualnost poseduje i izrazi Takođe smatram da ne postoje pravila koja se odnose na godine." 

foto: Instagram / intomadonna

Madge koja je bila jedna od glasnijih iz sveta poznatih koji su podržali Hillary Clinton nije mogla da se ne osvrne na Trumpovu pobedu.  

“Na dan izbora sedela sam sa svojim agentom, inače jednom od najboljih prijatelja i stvarno smo verovali da Trump neće sigurno pobediti. Međutim, bilo je kao da gledamo horor film... Razočarana ali i u šoku otišla sam da spavam i od tada svaki put kad se probudim osećam se kao da sam raskinula sa nekim koji me je toliko duboko povredio da mislim kako se nikada, ali nikada neću oporaviti. Jer, svaki dan kada krenem sa redovnim obavezama moram sebi da ponovim da je Donald Trump predsednika. Da to nije san, film, izmišljotina već činjenica."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/