Cindy sledećeg meseca puni 51 godinu. 

Da su godine samo broj, manekenka je dokazala svojim poslednjim pojavljivanjem u javnosti, a njen odličan izgled je izvazvao mnogobrojne komentare i pohvale. Kada se Cindy pojavila na svečanoj dodeli nagrada Image Maker, koju je organizovao magazin Maire Claire, svi pogledi su bili uprti samo u nju.

Zahvaljujući lepom i negovanom izgledu, kao i sjajnoj odevnoj kombinaciji, bivši top model je na crvenom tepihu imala jedan pravi fashion momenat.

Naime, prelepa brineta se u potpunosti potrudila da iznese jednu seksepilnu i veoma classy odevnu kombinaciju, te je maksi Balmain haljina sa prozirnim detaljima bila pravi izbor.

Na sledećoj strani pogledajte najnovije izdanje Cindy Crawford...

PageBreak

U potpunosti zatvorena, crna maksi haljina koja je padala do poda uokvirila je njenu skladnu figuru, a za efekat seksepila bili su zaduženi zanimljivi prorezi.

Osim ukrštenih traka koje su imitirale kroj na preklop, simetrični prozirni delovi na prednjoj strani haljine su se pružali od struka do ruba, čineći izgled još glamuroznijim. U skladu sa njima rukavi su široki i providni,a na samom kraju skupljeni u ranflu.

Cindy je imala miminum šminke, te su zlatna senka i nude usne činile njen make-up, dok je kosa bila prirodno raspuštena. Upravo time, ona nam je pokazala svoju prirodnu lepotu, što je za svaku pohvalu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/