Nakon što je novu godinu dočekala uživajući u čarima Havaja i sebi priuštila pravi užitak i odmor, glumica i preduzetnica Jessica Alba se vratila svojim poslovnim obavezama. Tako Jess prve dane januara provodi u Los Anđelesu, radeći na novim projektima u svojoj Honest Beauty kompaniji, dok se u slobodno vreme trudi da ispoštuje pozive na važna dešavanja.

Jedno od njih je svakako dodela nagrada pod nazivom Image Maker, koju organizuje poznati magazin Marie Claire, na kojoj se glumica pojavila, i zadivila sve prisutne zvanice. Pored mnogobrojnih holivudskih zvezda, Alba je ponovo uspela da bude jedna od najprimećenijih dama, zahvaljujući njenoj lepoti i savršenom modnom stilu.

Za ovaj glam godađaj, američka zvezda je odabrala da ponese antilop kostim, koji se sastoji iz pantalona i dužeg blejzera, a on bi bio sasvim običan da ga ne krase seksepilni prorezi.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jessice Albe...

PageBreak

35-godišnja glumica je izgledala divno u crnom kostimu od prevrnute kože.

Dok su pantalone klasične crne zvoncare koje padaju do poda, dugački blejzer je nadograđen tankim trakicama koje se obmotavaju oko struka, dok kopčanje na preklop otkriva dekolte.

I to nije sve. Rukavi na blejzeru poseduju ukrasne detalje u vidu proreza, koji daju dodatnu dozu seksepila. 

Kao pobornica prirodnog izgleda, Jess je svoje oči naglasila nežno braon senkom, i crnim ajlajnerom, a usta svetlucavim sjajem. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/