Da neki after party zaseni crveni tepih prestižnog događaja u čiju čast je i organizovana žurka, nije toliko neobičan slučaj. Više je redak. Ali znate kako, to sve zavisi od toga koliko je "jak" bio sam red carpet eventa.

U slučaju ovogodišnjih Golden globes nagrada mišljenje je svih da je bio prilično razočaravajuć pa je bilo za očekivati da će InStyle žurka koja je usledila zaseniti same Globuse i kreacije koje su dame birale za 74. po redu dodelu filmskih nagrada.

Iako je sve prisutne bez daha ostavila sveža, prelepa i toliko seksi Miranda Kerr, i ostatak gostiju after partyja nije bio manje zanosan. To se posebno odnosi na mlađe koleginice Kerrove - Kendall Jenner i Hailey Baldwin, ali i Diane Kruger koja je pored Mirande imala najefektniju haljinu.

Pogledajte na sledećoj strani top 5 izdanja sa after partyja Golden globesa...

PageBreak

Iako se koplja lome oko Mirande i Diane, mi titulu najlepše ipak dajemo vitkoj brineti koju odavno nismo videli na nekom događaju. A nedostajala nam je, jer ako neka dama ume da iznese seksepil bez mrvice vulgarnosti i degutantnosti, to je onda Miranda Kerr.

Australijska lepotica oduvek je bila fan uzanih, provokativnih krojeva koji više otkrivaju nego što skrivaju. Međutim, za razliku od mnogih dama, a posebno Emily Ratajkowski, Miranda je znala gde je "granica" u prorezima, dubini dekoltea i dužini suknje. Da, neka njena izdanja su bila diskutabilna, rizična ali sve je to stvar ukusa, složićete se. Ono što je neosporivo je da Miranda važi za jednu od najbolje odevenih, i to posebno u domenu zavodljivog, seksi stila.   

Na after partyju 74. Golden globes nagrada, Miranda je mamila uzdahe u beloj, uzanoj maksi haljini golih ramena, dubokog šlica sa prilično otkrivenim leđima. 

Njeno zategnuto telo, savršeno tonirana koža bili su najbolji mogući aksesoar koji je manekenka dodatno pojačala crvenim, zavodljivim ružem, zalizanom, elegantnom niskom punđom i metalik sandalama. Ono što je privuklo našu pažnju je činjenica da se Kerr nije opredelila za poznatog dizajnera, već relativno anonimnog Augusta Gettya iz njegove linije August Getty Atelier.  

Svetlucava, prava disko dama na after partyju je bila Diane Kruger koja se pojavila u midi ljubičastoružičastoj haljini Nine Ricci diskretnih prugastih vertikalnih linija sa kraćim šlicem po sredini u prednjem delu.

Kosa stilizovana u stranu, sa mekim loknama, plava senka i srednje alke, kao i crne sandale demontrirale su glumičino umeće da se odene za žurku u stilu najboljih!

Kendall je izostala sa dodele ali je na party došla u pratnji sestre Kylie, odevena u narandžastu haljinu Paule Ka, korsetnog gornjeg dela i nabrane satenske suknje sa šlicom.

Visoka punđa, kroki salonke u istoj nijansi haljine bile su odličan izbor za nadogradnju, ali ono što nas je daleko više okupiralo je činjenica kako je Kendall definitivno operisala usne i jagodice. Zašto Kendall, zašto da budeš preslikana sestra koja izgleda toliko treši? 

Veliku pažnju su izazvale i Hailey Baldwin i Christy Teigen.

Mlađa manekenka je blistala u Elie Saab puderastoružičastoj haljini, metalik gornjeg dela i prozirne suknje od tila s dubokim šlicem ispod kog je Hailey vrlo izazovno otkrila nogu pozirajući okupljenim paparaco fotografima.  

Njena starija koleginica odenula dramatičnu pomalo gotik crnu J Mendel haljinu koju krasi unikatna, decentna čipka...

Vaš favorit?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/