Ove godine na 74. dodeli Golden Globes nagrada pojavile su se brojne poznate holivudske ličnosti, a mnoge od njih su došle u paru sa svojim partnerom.

Jedan od najzapaženijih parova bili su Blake Lively i Ryan Reynolds, glumačke kolege i životni saputnici, koji su zablistali na crvenom tepihu.

Osim ljubavi kojom su zračili, mnoge je oduševio njihov modni stil a sudeći prema pripremama koje su nam otkrili na Instagramu, Blake i Ryan su se satima sređivali za ovo veče.

Tako su se pojavili na raskošnom crvenom tepihu u totalno usklađenim outfitima, te su opravdali nezvaničnu titulu najlepšeg holivudskog para, kako ih često nazivaju. 

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledali Blake i Ryan....

PageBreak

Blake je pokazala svoju vitku figuru u custom made crno-zlatnoj Versace kreaciji, koja se odnosi na glavni trend ove sezone: pliš. Prelepa haljina maksi dužine izrađena od finog pliša je obuhvatala zavidnu figuru lepe glumice, i zahvaljujući preciznom kroju istakla sve njene atribute. 

Tako je Blake ponosno pokazala svoj vitak struk, dok je nešto dublji V izrez pružio pogled na njen negovan dekolte. Ipak najupečatljiviji su bili zlatni lame ukrasi na samoj liniji vrata i džepovima, kao i elegantan štep koji je lepršao oko njenih nogu... 

Za razliku od svoje lepše polovine, Ryan se držao malo jednostavnijeg izgleda, te je izabrao da ponese klasično crno odelo, belu košulju i crnu leptir mašnu. Dozu elegancije dali su satenski reveri, kao i skupoceni aksesoar- Piaget Altiplano sat. 

Iako su bez sumnje upravo oni bili najzapaženiji ljubavni par, na crvenom tepihu su se pojavili jednako lepi (i zaljbuljeni) supružnici koji su imali upečatljive odevne kombinacije. 

Jessica Biel i Justin Timberlake, Natalie Portman i Benjamin Millepied, Christy Teigen i John Legend, Zoe Saldana i Marco Perego, kao i Kurt Russel i Goldie Hawn, par koji je do sada proveo više od 30 godina zajedničkog života. 

Na sledećoj strani pogledajte još 5 prelepih parova sa dodele Golden Globes nagrada...

PageBreak

Jessica Biel i Justin Timberlake

Zoe Saldana i Marco Perego

Chrissy Teigen i John Legend

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Kurt Russel i Goldie Hawn

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/