Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Najglamurozniji par na dodeli prestižnih filmskih nagrada

Najglamurozniji par na dodeli prestižnih filmskih nagrada

Foto: Profimedia

09. 01. 2017.

Blake i Ryan su bez sumnje bili najzapaženiji par na crvenom tepihu, koji nas je oduševio svojom lepotom, elegancijom i glamurom nalik starom Holivudu.

Ove godine na 74. dodeli Golden Globes nagrada pojavile su se brojne poznate holivudske ličnosti, a mnoge od njih su došle u paru sa svojim partnerom.

Jedan od najzapaženijih parova bili su Blake Lively i Ryan Reynolds, glumačke kolege i životni saputnici, koji su zablistali na crvenom tepihu.

Osim ljubavi kojom su zračili, mnoge je oduševio njihov modni stil a sudeći prema pripremama koje su nam otkrili na Instagramu, Blake i Ryan su se satima sređivali za ovo veče.

Tako su se pojavili na raskošnom crvenom tepihu u totalno usklađenim outfitima, te su opravdali nezvaničnu titulu najlepšeg holivudskog para, kako ih često nazivaju. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FELLE.Serbia%2Fposts%2F10155007506774124&width=500" width="500" height="486" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledali Blake i Ryan....

Nastavak na stranama: 1 2 3 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE