Viđali smo je obučenu u providnoj ljusci jajeta, u lancima, vrtoglavo visokim potpeticama poput onih McQueenovih čuvenih ‘Armadillo’ cipela koje je nosila za potrebe spota ‘Bad Romance’. Takođe ne treba ni zanemariti već kultnu haljinu od mesa koja je ostavila čitav svet šokiranim.

Međutim, to kao da je prošlost i u poslednje vreme Gaga je prava dama koja je svoj stil "smirila", pročistila i učinila prefinjenijim. To je demonstrirala i sinoć na Royal Variety show - vrsta televizijskog programa koja se bavi humanitarnim radom za prikupljanje sredstava onima koji su bili deo show-business-a, a sada su ostarili ili postali siromašni.

Gaga je izvela numeru "Joanne" sa svog najnovijeg albuma dok su je pomno slušali princ Charles i vojvotkinja Kamila. Za ovaj nastup i pojavljivanje na kraljevskom događaju Gaga je nosila bledo pink svetlucavu haljinu sa oversized mašnom na leđima kreatora Brandon Maxwella iz njegove kolekcije proleće/leto 2017.

Odevena u čistu svilu, diva je izgledala kao da lebdi na bini hale Eventim Apollo, te se može reći da je pobrala samo reči hvale.

Foto: Instagram.com/ladygaganewz

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/