Najiščekivaniji modni show godine - famozna Victoria's secret revija koja je održana sinoć, danas je glavna vest na svim medijskim portalima.

Najskuplja revija na svetu održana je u pariskom veličanstvenom Grand Palaisu, mestu koje je najpoznatije po mnogobrojnim, nezaboravnim Chanel revijama pa su organizatori vešto iskoristili priliku da pri obraćanju zvanicama i publici pozdrave ih sa uvodom "dobrodošli u dom najbolje mode i najsavršenijeg veša".

Međutim, revija na kojoj se nose skupoceni brushatleri od 3 miliona dolara sa krilima čiji raspon doseže 2 metra, nije jedini VS događaj o kome pišemo danas. Naime, jednaku pažnju privlači i after party koji se tradicionalno organizuje nakon same revije.

Zvezda žurke je bila niko drugi nego prelepa brazilska manekenka Adriana Lima, inače "veteran" VS revije.  

Pogledajte na drugoj strani Limino izdanje sa žurke...

PageBreak

Dok se većina "anđela" za žurku opredelila u sferi garderobe za slip haljine, prozirne seksi modele, kreacije koje više otkrivaju nego što skrivaju, Lima je došla u stilu holivudske glumice na event odevena u belu elegantnu haljinu, tačnije kaput-mantil dužine skoro pa do poda, koji je stilizovala zlatnim kaišem, elegantnim sandalama i srebrnm box clutch torbicom - detaljima koji su se savršeno uklopili sa zlatnom dugmadi mantila.   

Crven ruž, zalizana kosa s efektom mokre frizure i dubok dekolte su bili dovoljni da naglase Liminu prirodnu erotičnu lepotu koja mami poglede i uzdahe gde god da se pojavi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/