Prošlo je dosta vremena od kada smo poslednji put videli Jennifer Lawrence na crvenom tepihu.

U međuvremenu, mlada oskarovka se posvetila poslovnim obavezama, te osim snimanja filma i pojavljivanja u prvom redu na Nedelji mode, ona je značajno bila odsutna sa scene.

Konačno, nakon kratke medijske pauze došlo je vreme za premijeru novog filma "Passengers", kao i sve promotivne aktivnosti koje su počele prvo od Pariza.

Američka glumica je posetila Grad svetlosti kako bi promovisala svoj novi film, a za ovo elegantno veče je ponela savršenu odevnu kombinaciju.

Ona je hrabro uklopila udobne i šik komade i pretvorila ih u elegantan outfit, te nas je na crvenom tepihu podsetila na pravu princezu.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jennifer Lawrence...

PageBreak

Jennifer se na na crvenom tepihu pojavila u zanimljivoj kombinaciji kojom je dokazala sve svoje stilske veštine.

Naime, lepa glumica je uspela da iskombinuje cozy džemper od kašmira, koji potpisuje Dior i dugačku tulle suknju od tila. Sivi džemper i prozirna srebrna suknja su ukrašeni motivima zvezde, te su zajedno izgledali veoma neobično i trendi. 

Zvezda filma "Igre gladi" je svoju frizuru i šminku uskladila sa outfitom, te su njena messy punđa i diskretan make-up začinili celokupan look i pretvorili je, kako mnogi kažu, u pravu princezu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/