Sienna Miller je od onih dama koje ne propuštaju dobru zabavu, te ih uvek viđamo na najpopularnijim dešavanjima.

London ih zaista ima u dovoljnom broju, te često imamo osećaj da je nemoguće obići sve svečanosti, poput premijera, promocija, otvaranja. 

Ipak, za Siennu to ne predstavlja nikakav problem, jer je ona uspela u toku jedne večeri da se pojavi na čak dva mesta- na eksluzivnoj premijeri filma “The Tale of Thomas Burberry,” koja je održana u Burberry Soho, i otvaranju izložbe Andy Warhola.

Poznata kao trendi dama koja olako kroji svoj modni stil, lepa glumica se ovog puta odrekla pravila menjanja outfita, te je jednu haljinu ponela na dva događaja, što su strani mediji posebno istakli u svojim saopštenjima.

Ipak, mi tu ne vidimo nikakav problem, jer Siennin izbor je dovoljno elegantan da je ona uspela da zablista na čak dva događaja.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Sienne Miller...

PageBreak

Engleska glumica se opredelila za svoj omiljeni brend- Burberry, te je ponela zlatnu čipkanu haljinu mini dužine, koja je osim nogu, otkrila i malo kože. Posebno su interesantni prorezi na ramenima, kao i dodate čipkane zakrpe koje su pokrivale deo ruku.

Foto: Instagram  / skybluepeaches

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/