Nakon što je mesecima unazad redovno obavljala svoje kraljevske dužnosti, te obilazila mnogobrojne zemlje, vojvotkinja od Kembridža je rešila da se malo povuče, te da odmori od napornih sastanaka sa državnim zvaničnicima.

Ipak, mnogobrojni fotoreporteri su primetili lepu vojvotkinju na putu ka poseti jednog ženskog centra za mentalno zdravlje, a paparazzo fotografije su izazvale lavinu komentara po pitanju njenog stila.

Uvek primereno odevena, mahom u damskim haljinama perfeknog kroja ili cigaret pantalonama koje uklapa uz košulje, ovog puta Kate je uspela sve da iznenadi svojim atraktivnijim izdanjem.

Čini se da je diskutabilan stajling učinila neprimerena dužina njene suknje, koja je otkrila kolena.

Na sledećoj strani pogledajte najnovije izdanje Kate Middleton...

PageBreak

Iako je tradicija da dame sa dvora ne bi trebalo da nose haljine i suknje koje akcenat stavljaju na noge, Kate je ipak za ovu priliku odlučila da ponese suknju iznad kolena.

Odevnu kombinaciju koju čine crno-siva suknja od tvida, ukrašena efektnim dugmićima i crna rolka, vojvotkinja je osvežila trendi plavim kaputom.

Foto: Profimedia

Uz klasične crne salonke i malu pismo torbu, supruga princa Vilijama je izgledala sjajno, a iako je suptilno prekršila kraljevsku tradiciju, mnogi mediji komentarišu da je upravo to razlog zašto je običan narod obožava. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/