Poznato je da je Beyonce pravi fan košarke, te je često na sportskim utakmicama viđamo u društvu svog supruga, poznatog američkog muzičara i biznismena Jay Zija.

Ono što smo primetili je njena uobičajena praksa da čak i za ove vrste događaja bira šik outfite, te da uvek izgleda tip-top sređena.

To nam je dokazala i ovog puta, kada se sa svojim suprugom pojavila na utakmici košarkaškog kluba Warriors, a mi nismo mogli da ne primetimo njen neverovatan stil, posebno izbor obuće.

I dok bi se mnoge dame opredelile za ravnu i udobnu obuću, Quuen Bey nam je predstavila visoke Vetements čizmice sa šljokicama, koje su zaista neodoljive.

Na drugoj strani pogledajte outfit Beyonce:

PageBreak

Na samom početku utakmice, Beyonce se brzim hodom uputila ka mestu sedenja, dok su je paparazzi opokolili sa svih strana. Tada smo primetili njen stajliš look koji se odnosi na uklapanje ležernih i statement komada.

Kratak denim šorts je istakao njene atribute, a pevačica ga je odlično uparila sa basic belom majicom i trendi dugačkom military jaknom koja seže do kolena.

Beyonce je svoj stajling nadogradila kačketom, aksesoarom koji obožava da nosi i efektnim zelenim Vetements čizmicama sa šljokicama koje su dale dozu girly vajba.

I dok se divimo njenom stilu i eleganciji, moramo da priznamo da je ova pevačica jedna od retkih dama koja gotovo uvek nosi visoke štikle, a pojavljivanje u njima na sportskim dešavanjima je sasvim normalna stvar.

Na sledećoj strani pogledajte kako Beyonce nosi štikle na utakmicama...

PageBreak

Kada želi da doda malo boje svom monhromatskom looku, ona izabere atraktivne pink cipele sa platformom, koje privlače pažnju i izgledaju veoma seksi. 

Od glave do pete nude? Naravno. Beyonce zna da je ova kombinacija uvek trendi i da izgleda sjajno u svim prilikama. Na jednoj od utakmica nam je predstavila ovaj look, kao i fantastične cipele na špic sa unakrsnim kaiščićima.

Čak i Beyonce se ponekad drži jednostavnih pravila pri stilizaciji šik outfita: majica, jeans moto jakna i štikle uvek izgledaju dobro! A za glam efekat, potrebno je dodati neki šik aksesoar, kao što je šešir sa širokim obodom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija