Prestižna dodela Elle Women nagrada, koju svake godine organizuje američko izdanje magazina Elle, okupila je brojne poznate ličnosti na jednom mestu.

Među najvažnijim zvanicima i najuspešnijim ženama iz modne industrije i showbiza, našle su se Miranda Kerr, Kristen Stewart, Lupita Nyongo, ali i manekenka Alessandra Ambrosio. Nekadašnji Victoria Secret anđeo, Alessandra je već pri prvom koraku na crvenom tepihu izazvala oduševljenje svih prisutnih gostiju, a za to je naravno bio odgovaran njen izazovan look.

Naime, Alessandra se u velikoj meri potrudila da zasija na ovom događaju, te je odabrala samo jedan upečatljiv odevni komad, kao i aksesoar koji je bio zadužen za njen moćan izgled.

Na drugoj strani pogledajte outfit Alessandre Ambrosio...

PageBreak

Lepa manekenka se pojavila na crvenom tepihu odevena u elegantan beli kombinezon, perfektnog kroja, koji je istakao njenu vitku figuru, sa posebnim naglaskom na struk. 

Fantastičan gornji deo kombinezona nas je podsetio na korset koji je sa efektnom srebrnom šnalom spojen sa rolom, te je otkrio Alessandrin dekolte i predeo ramena. 

Uz ovaj stajling, manekenka je uklopila malu srebrnu torbicu i sandale sa kaiščićima, koje su se disrektno presijavale pod svetlima fotoaparata. Zajedno sa odličnim make-upom, tačnije trendi bordo ružom, Alessandra je zaista uspela da zablista na ovom događaju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija