Zvezde ulažu brdo novca u svoje red carpet izdanje. Skupe custom made kreacije, nakit o kome možemo samo sanjati, cipele i torbe koje mame uzdahe svih žena...

Ali kada je u pitanju njihov poseban dan, te iste zvezde ulažu dodatni trud u svoj izgled. Tada cifre haljina skaču nebesa, a u pitanju su iznosi koje nam je prosto teško da zamislimo.

Princeza Diana (1981)

Venčanica nikada prežaljene princeze Diane, jedna je od onih kultnih haljina koje su obeležile istoriju čuvenih venčanja. Sa svega 20 godina Diana se udala za za princa Charlesa u haljini koja je tada koštala 12.000 dolara (što danas iznosi oko 31.000 dolara), a dizajn potpisuju Elizabeth i David Emanuel.

foto:Profimedia

Victoria Beckham (1999)

Jedna od najpopularnijih dizajnerki današnjice, Victoria Beckham, udala se za fudbalera Davida Beckhama u custom made Vera Wang venčanici čija se vrednost procenjuje na 100.000 dolara.

Nicole Richie (2010)

Sudbonosno Da Joelu Maddenu, Nicole Richie izrekla je pre šest godina i to u Marchesa venčanici koja iznosi 20.000 dolara.


Pogledajte na sledećoj strani preostale venčanice...

PageBreak

Jessica Biel (2012)

Za neočekivanu venčanicu u pink boji odlučila se glumica Jessica Biel, a cena upečatljive haljine iznosi 100 000 dolara.

Kate Middleton (2011)

Venčanje koje je čekao celi svet bilo je ono Kate Middleton i princa Williama. Kreaciju potpisuje Sarah Burton, a procenjuje se da je haljina koštala 400.000 dolara.

foto: Profimedia

Kim Kardashian (2011)

U Vera Wang venčanici u vrednosti od 25.000 dolara Kim Kardashian je stupila u brak sa sportistom Krisom Humphriesom. Brak dugo nije potrajao, ali zato će se haljina pamtiti. 

foto: Profimedia

Pogledajte na sledećoj strani preostale venčanice...

PageBreak

Amal Alamuddin Clooney (2014)

Vest da George Clooney konačno ulazi u brak odjeknula je u svim medijima. Njegova odabranica je uspešna pravnica Amal Alamuddin koja je oduševila svet toga dana u bajkovitoj Oscar de la Renta haljini, čija je cena 380.000 dolara.

Kim Kardashian (2014)

Kimino drugo venčanje sa muzičarem Kanyeom Westom pratio je čitav svet, a da joj venčanicu dizajnira Riccardo Tischi nije nikoga iznenadilo. Givenchy haljina od 400.000 dolara zaista je sve ostavila bez daha.

foto: Youtube / Printscreen

Angelababy (2015)

Kineska superzviezda Angelababy šokirala je svet svojom raskošnom svadbom za glumca Huanga Xiaominga. Custom made venčanica modne kuće Dior navodno se šila pet meseci, a košta 31 milon dolara.

foto: Profimedia

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija