Srpska teniserka od samog starta karijere važi za jednu od najbolje odevenih dama na svetu koja može da parira velikom broju top filmskih zvezda i muzičkih diva. To je demonstrirala do sada nebrojeno puta birajući mahom svedene, elegantne i ženstvene kombinacije, u skladu sa svojim mladim godinama i prirodnom, nežnom lepotom kojoj graciozna, ladylike moda imponuje posebno.

Posebno nas je oduševila na svom venčanju izborom venčanica (dve su bile u pitanju) kada je za razliku od većine celebrity dama izabrala jednostavne, a opet glamurozne kreacije, kao i pre nekoliko dana kada smo je videli u čipkanom seksi kombinezonu Zuhaira Murada.  

(Nikad lepša: Ana Ivanović u čipkanoj haljini) 

Najnovije izdanje lepe teniserke koja se letos udala za nemačkog fudbalera Bastiana Schweinsteigera je oduševilo sve sjajnim kombinovanjem ključnih komada za jesen - kožnih pantalona, dubokih čizama, kaputa i vunene haljine.

Pogledajte na sledećoj strani najnoviju kombinaciju Ane Ivanović..

PageBreak

Dok smo mi se već odavno navikli na hladne, jesenje dane, Ana je tek sada prigrlila novu sezonu izabravši da iskombinuje savršene dve boje - crnu i modroplavu. Opredelivši se za crne skinny kožne pantalone i vunenu kobalt plavu vunenu haljinu koja može da se nosi i u kao tunika, teniserka je profi kompletan look zaokružila dubokim, takođe kožnim čizmama i teget kaputom.

Rep, osmeh, prirodan izgled i caption: "Hello Autumn!" #backtoreality #goodbuysummer.

(Jednostavan glamur od 275 evra: Ovaj dizajner stoji iza prve venčanice Ane Ivanović)

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija