Nakon putovanja na sever Engleske i posete Mančestera, vojvotkinja od Kembridža je u istom duhu nastavila da obilazi najveće atrakcije ove zemlje. Sada je došla na red poseta olimpijskih i paraolimpijskih sportista, koja se odvijala u poznatoj Bakingemskoj palati u Londonu u kojoj su se okupile brojne poznate ličnosti. 

Lepa Kate se na ovoj svečanosti pojavila u društvu svog supruga princa Williama, i dok je uživala na prigodnom koktelu, mi smo primetili njen savršen izbor odevne kombinacije. Za ovaj važan datum, Kate je svoje poverenje ukazala jednom od svojih omiljenih dizajnera Alexander McQueenu, te nam je ove jeseni predstavila jedan efektan i osvežavajući outfit.

Elegantna bela haljina midi dužine, s upečatljivim cvetnim dezenom i dugim rukavima je savršeno stajala lepoj Kate, i istakla svu njenu ženstvenost.

Foto: Instagram / alexandermcqueenlive

Ova elegantna, ali u isto vreme romantična haljina sa prikazom crvenim cvetova maka je bila pun pogodak za ovaj svečani događaj. Kate je kao i uvek, uspešno nadogradila ovo izdanje zanimljivim aksesoarima: crvenim antilop salonkama i clutch tobicom. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija