Nije tajna da nas kenijska glumica i ikona stila, Lupita Nyong’o svaki put oduševi kada zakorači na crveni tepih, ali poslednji outfit je zaista uspeo da izazove pažnju i mnogobrojne komentare, kako fanova tako i modnih znalaca.

Za premijeru svog novog filma "Queen of Katwe" u Johanesburgu, u Južnoafričkoj republici, tridesetrogodišnja glumica je odabrala da ponese Balmain color-block heklanu haljinu inspirisanu Afrikom i afričkim plemenima.  

Dama koja odlično šeta boje, zahvaljujući svom čokoladnom tenu na kome joj zavidimo, blistala je u ovoj neobičnoj kreaciji koja je pratila njenu siluetu i otkrila divno oblikovana ramena.

Kako bi celom outfitu dala dozu elegancije, Lupita je uz ovu prelepu kreaciju uklopila odlične aksesoare: velike zlatne alke i crnu maramu za glavu.

Foto: Instagram / lupitanyongo

Ipak, mnoge je zadivila njena šminka koja je izgledala magično, posebno pod svetlima fotoaparata. 

Za nju je bio zaslužan make-up umetnik Nick Barose koji je zaista uradio genijalan posao.

Poznati šminker je objasnio da je efekat dramatičnih očiju i usana stvorio uz pomoć zlatne boje. 

Naime, one je na usta aplcirao tamno ljubičasti karmin, dok je oči istakao braon senkom koju je mešao sa svetlucavom zagasito ljubičastom bojom, kako bi stvorio efekat zadimljenog smoke eyesa.

Foto: Instagram / turbanistaparis

Za krajnji magičan efekat je bila zadužena metalik zlatna boja, koju je Nick aplicirao na sredinu usana, u sam ugao očiju i u vidu tačkica iznad obrva. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija