Kraljevska porodica je upravo završila svoju zvaničnu posetu Kanadi koja je trajala ukupno osam dana.

Osim medijskog izveštavanja koje se odnosilo na svaki korak koji su napravili vojvotkinjea i princa William, najbolja stvar koju je donelo ovo putovanje su svakako modne kombinacije Kate.

One su bile inspirisane jesenjom sezonom, te su se odnosile na klasične kapute, elegantne i prefinjene haljine i naravno šešire koji su prepoznatljivi za lepu vojvotkinju, koja obožava da potencira tzv. kozervativni šik.

Već prvog dana, vojvotkinja od Kembridža je predstavila svoje safirsko plavo izdanje, odnosno haljinu koju potpisuje njena omiljena dizajnerka Jenny Packham. U ovom pojavljivanju, svi su obratili pažnju na njen svetlucavi broš u obliku javorovog lista koji se smatra državnim simbolom Kanade, kao i šešir koji je Kate ponosno nosila tokom celog dana. 

Kada je došlo vreme za humanitarni događaj koji se održavao u Vankuveru, Kate se opredelila za klasičan look u vidu Alexander McQueen haljine A kroja, koja poseduje romantične čipkane detalje u kombinaciji bele i crvene boje. Vrednost ove kreacije je 5 000 dolara, a Kate je još jednom ukazala svoje svoje poverenje dizajneru koji je bio zadužen za izgled njene venčanice. 

Četvrti dan je obeležio put u Victoriu, gde je upriličena glamurozna večera na kojoj je Kate zaista zablistala. Lepa vojvotkinja je za ovu priliku ponela kreaciju brenda Pree, koja je inspirisana pedesetim godinama,te nas je Kate neodoljivo podsetila na Audrey Hepburn iz filmua Funny Face iz 1957. godine. 

Vojvotkinju od Kembridža često kritikuju zvog jednoličnih modnih izbora, te je ona narednog dana rešila da eskperimentiše bojama, tako što se u Univerzitetu Britanske Kolumbije u gradu Kelovn pojavila u Dolce & Gabbana zelenoj haljini čija vrednost iznosi 2 600 dolara. 

Istog dana vojvotkinja je u skladu sa hladnim vremenom ponela topao kaput od kašmira, u jarko crvenoj boji. Reč je o kreaciji dizajnerke Caroline Herrere, koja poseduje savršeno iskorjenu kragnu i efektne dugmiće.

Šesti dan je bio dan za zabavu, sudeći prema fotografijama koje su obišle svet. Naime, Kate je sa porodicom provela popodne u prirodi, a nas je oduševila njena elegantna bela haljina midi dužine, koja poseduje tanak kaiš oko struka, dok se gornji deo haljine sastojao od nežne čipke.

Kada je potrebno postići poslovni look Kate, kao i do sada, pravi odlične izbore. Ona se uputila u Viktoriju radi jednog sastanka sa zvaničnicama, a za ovu priliku je ponela skinny crne pantalone, basic belu majicu i sako, jednog poznatog high street brenda. Zajedno sa J. Crew cipelama, Kate je izgledala sjajno i pokazala nam kako jednako dobro nosi i nešto drugačije outfite.

Kate je za sam kraj putovanja spremila jedno klasično i efektno izdanje, dostojno stila jedne vojvotkinje. Damski beli kaput londonskog dizajnera Catherine Walker je bio pun pogodak!

Na kraju moramo da zaključimo da je suvišno pričati o Kateinom modnom stilu, jer ova dama apsolutno ne pravi greške, što je pokazala i na kanadskoj turneji. Kate je na vreme spremila svoje outfite, odnosno prikupila omiljene komade iz dizajnerskih kolekcija čija vrednost iznosi oko 90.000 dolara.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija