Kate Middleton je trenutno u Kanadi zajedno sa svojom porodicom, a glavni razlog putovanja je učestvovanje u mnogobrojnim značajnim državnim sastancima i pregovorima. Upravo putovanje u drugu zemlju je idealna prilika da Kate zasija i još jednom nas podseti zašto se smatra uticajnom ženom, ali i jednom od najstilizovanijih dama na svetu.

Za turneju koja traje osam dana, čini se da je ovog puta lepa vojvotkinja zaboravila na reciklažu starih odevnih komada, te je spakovala pun kofer nove garderobe. Među njima je i ova crvena haljina koju potpisuje britanski brend Preen!

Za svečani prijem u Vladinoj kući u Victoriji Kate je odabrala crvenu koktel haljinu koja poseduje perfektan kroj koji nas je podsetio na estetiku pedesetih ali i haljinu koju je Audrey Hepburn nosila u filmu Funny Face iz 1957. godine

Sam izrez haljine je jednim delom asimetričan, te svu pažnju usmerava ka negovanom dekolteu vojvotkinje ali i prelep broš kojim je Kate odala počast domaćinima. Naime, Kate je izabrala elegantan broš s motivom javorovog lista, državnog simbola Kanade. 

Slično kao gornji deo, i suknja visokog struka poseduje falte koje su dali dodatnu dozu glamura, te su mnogi ovo izdanje uporedili sa haljinom dizajnerke Catherine Walker koju je pre 21 godinu princeza Diana noslila na jednu večeru u Argentini. 

Kate je zaokružila look bordo torbicom i crvenim salonkama od prevrnute kože.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija