Samo što ovo nije bio dejt već gala veče NewYork City Ballet kojom se tradicionalno već 5 godinu za redom otvara nova sezona baleta u Velikoj Jabuci, na kojoj se okupi veliki broj slavnih. Među njima smo videli i elegantnu opuštenu glumicu koja odavno nije bila ovoliko raspoložena.  

Vesela, nasmejana, u stilu prave i velike kokete koja zabavlja ali i flertuje ne samo sa surpugom, već sa fanovima, novinarima, fotografima! Sve ove osobine su nekako više svojstvene njenom čuvenom alter egu, Carrie Bradshaw, pogotovo u epizodama kada je sve cakum-pakum na ljubavnom planu. 

Odevena u satensku haljinu Narcisa Rodrigueza koju krasi nežnoružičasta donja suknja i bordosmeđi top koji je naglasio zvezdin raskošan dekolte, SJP je od samog dolaska do kraja večeri bila njen najveseliji gost i glavni zabavljač.

foto: Profimedia

51-godišnja zvezda serije "Sex and the city" koju uskoro očekuje premijera nove HBO serije "Divorce" se na crvenom tepihu ponela kao njegova verna i najglamruoznija kraljica, pružajući nam mrvicu onog što nam je davala i Bradshaw u seriji.

Za to su se pobrinule i njene killer sandale Fugue na visoku, tanju petu koje je glumica ponosno pokazala svima, podižući glam suknju tako da se vide chic cipelice!  

foto: Instagram / desireemurphy_

Sarah je na otvaranje baletske sezone došla u pratnji supruga, svoje Zverke - glumca Matthew Brodericka, koji je jednako kao i fanovi bio oduševljen veselim izdanjem svoje lepe supruge koja je definitivno bila glavni šoumen večeri!

foto: Instagram / shoes_thecity

U jednom trenutku glumica je uslikana kraj reda njujorških kuća što je opet bio svojevrstan deja-vu jer smo se svi setili momenata kada istrčava iz svog stana preskakujući stepenice.

foto: Instagram / usweekly

foto: Profimedia