Sinoć su u Los Anđelesu dodeljene 68. po redu Emmy nagrade.

Prestižne nagrade odavno predstavaljaju pandan filmskim Oskarima, s tim što se crvenim tepihom i na bini smenuju ikone televizijskog sveta, koji poslednji niz godina izgleda možda spektakularnije i jače od samih Oskara, ako znamo koliko profesionalnih i moćnih glumačkih imena danas glumi u serijama.

Kevin Space, Robin Right-Penn (House of cards), Kirsten Dunst (Fargo), Colin Farrell (True Detective) samo su neka od imena koja su nas oduševila svojim pojavljivanjem u sada već kultnim serijama. Ipak, apsolutni pobednik sinoćne dodele je bila serija Game of thrones, koja je drugu godinu za redom proglašena najboljom dramskom serijom. Pored ove, možda i najbitnije nagrade, epski spektakl je osvojio još 14 nagrada, što ju je učinilo najnagrađivanijom serijom u istoriji Emmy nagrada. 

I iako nas je zanimalo da li će Game of thrones srušiti rekord serije Fraiser, koja je do ovih nagrada držala rekord po broju osvojenih Emmyja (37), daleko više nas je zanimalo kakve će i čije kreacije prošetati poznate dame.

Koplja se za sada bore oko Emily Ratajkowski koja je izgledala čarobno i fatalno u modroljubičastoj satenskoj haljini Zaca Posena sa naborima u predelu dekoltea i suknje, i dve "veteranke" - Sofije Vergare i Heidi Klum koje su očitale lekciju nude-gold seksepila demontrirajući kako su žene sa oblinama itekako IN i zavodljive.

iako nam se prilično svidela i otmena Michelle Dockery u Oscar de la Renti...

Presudu ipak prepuštamo vama, te brzo u galeriju na procenu. Slobodno ostavite komentar ispod teksta, želimo da čujemo ko je bio vaš favorit za osvajanje ali i koja od dama vas je očarala najviše!  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Poznate dame blistale su u glam kreacijama dostojim Oskara na Emmy nagradama....