Poznati GQ magazin svake godine organizuje dodelu nagrada za muškarca godine na kojoj se pojavljuju brojne zvezde iz sveta show biznisa.

Ove godine, imali smo priliku da vidimo veliki broj poznatih dama, poput Belle Hadid, Florence Welch, Erin Wasson, Ashley Graham, Ellie Goulding, koje su prošetale prelepe kreacije dostojne crvenog tepiha, tako da sa sigurnošću možemo da kažemo da nije manjkalo sjaja ni glamura! 

London je zaista bio pravi epicentar mode, a najviše pažnje su privikle dve manekenke, različitih starosnih doba, ali i totalno drugačijih modnih stilova.

Ostavljajući muškarce u drugom planu, Bella Hadid (19) je uspela da zaseni sve zvanice kada je istupila na crveni tepih u savršenoj Hugo Boss nude haljini, sa elegantnim, decentnim i žernstvenim dekolteom i spuštenim rukavima koji su akcenat stavili na njen torzo. 

Posebno je zanimljiv kroj haljine koji je pratio siluetu zgodne manekenke, a duboki prorez koji je dosegao do vrha njene butine je dao pravu dozu seksipila. 

Zajedno sa jednostavnim zlatnim sandalama sa kaiševima i srebrnim svetlucavim nakitom, Bella je zaista zablistala ovo veče, a razlog za njen širok osmeh koji nije skidala sa lica je svakako nagrada za najboljeg modela, koju joj je dodelio poznati magazin.

Osim nje, veliku pažnju je izazvalo pojavljivanje nekadašnjeg supermodela Erin Wasson (34), koja je po izgledu i stilu mogla da stane rame uz rame sa Bellom.

Lepa manekenka je i dalje održala vitku liniju o kojoj mnoge žene mogu samo da sanjaju. U fantastičnoj haljini na preklop koju potpisuje britanski dizajner Julien Macdonald, Errin je još jednom dokazala svoj fantastičan modni ukus.

Iako je haljina pokazala dubok dekolte, perfektan kroj koji se odnosi na dugačke rukave i midi dužinu do kolena uspeli da ovu kreaciju svrstaju u red elegantnih i nimalo vulgarnih.

Foto: Instagram / modavegundem

Erin je svoj outfit nadogradila cipelama na špic koje poseduju tanak kaiš oko zgloba, i čini se da ništa više ni nije bilo potrebno!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija