Možda vam se čini da je još prerano da planirate kupovinu novog kaputa ili jakne u kojoj ćete se grejati kada dođu hladni, zimski dani, ali imajte na umu da prelazno vreme ume da bude krajnje nestabilno i da periodi kiše i oblačnosti mogu da budu daleko češći nego miholjsko leto i sunčani, topli dani.    

Kate Moss, zna koliko znači jedna dobra kožna jakna u ovom periodu kada polako koračamo ka jeseni. 

Nakon što je kraj avgusta obeležila svilenkastom bomberkom u maslinastozelenoj boji, Moss je hladnije vreme dočekala u najsavršenijoj bomberki, fantastičnom statement komadu koji bismo žarko želeli da imamo u svom garderoberu.

Skinny crni jeans, uzane, seksi čizmice na pertlanje u rokenrol stilu i klasična teksas jakna sastavni su deo svakodnevne garderobe koju šeta Moss. U njenom ormaru takođe veliki deo prostora zauzimaju jakne u sportskom stilu koje "razbijaju" manekenkin grunge, rokerski stil dajući mu jedan sportski chic vajb. To su modeli koje Moss nosi i uz midi suknje, čizme ali i pencil modele kada želi da naglasi svoj seksepil. 

Poslednji model koji je Kate poklonila sebi ipak je specijalni komad garderobe, malo remek-delo. U pitanju je oversize crno-crvena bomberka Coacha, ručno napravljena za britanski top model, prepuna pačvork detalja s motivom dinosaurosa, zvezdica, atraktnih detalja i natpisa Prince.

Sličan model biće dostupan od sutra po ceni od 625 funti.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija