Leto još uvek nije gotovo! Bar sudeći po fotografiji Olivije Palermo koja sa svojim suprugom Johaness Huelom poslednje dane avgusta koristi za uživanje i opuštanje na peščanim plažama....

Čak i tada treba izgledati sjajno, glavno je pravilo poznate blogerke, što dokazuju i fotografije koje je napravio niko drugi do njen suprug. Johaness je na svom Instagram profilu objavio Olivijinu fotografiju sa plaže, a mnogi njeni fanovi su se oduševili beachwear izdanjem koje je kao i uvek, perfektno.

Reč je o crvenom jednodelnom kupaćem kostimu inspirisanim popularnom Baywatch serijom, koji je ipak ženstveniji, što dokazuje nešto seksipilniji kroj, ukrasni detalji ali i materijal od koga je izrađen.

Tkanina crvene boje nas podseća na čipku, a posebno je interesantan preklop na dekolteu, kao i beli konopac svezan oko struka, koji ima estetsku i funkcionalnu ulogu.

Foto: Instagram / johanneshuebl

Kako bi u potpunosti uživala u morskim čarolijama, ali i zaštitila se od jakog sunca, poznata blogerka je dodala crne naočari mačkastog oblika, koje su se sjajno uklopile uz ovo plažno izdanje.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija