Prethodni mesec je bio veoma naporan, ali i zabavan za J. Lo.

Premijere, promocije, i čak dve rođendanske žurke su navele lepu pevačicu da šeta (i osvaja) crvene tepihe, na kojima je nosila glamurozne kreacije, po kojima je inače prepoznatljiva....

Već na samom početku avgusta, čini nam se da je Jennifer odlučila da malo odmori od napornih događaja, te da Zuhair Muraid i Balmain kreacije zameni nešto ležernijim komadima.

(Glam proslava rođendana: J.Lo u seksi Balmain kombinezonu koji je istekao sve atribute latino dive)

Bar o tome svedoče fotografije uslikane u Kaliforniji, kada su zgodnu Latinu opkolili fotografi, dok je šetala glavnim gradskim ulicama... 

Četrdesetsedmogodišnja pevačica je pokazala svoj odličan izgled, a u tome joj je pomogla urbana modna kombinacija, koja joj je fantastično stajala i podsetila nas na njena izdanja s početka karijere.

(5 stvari koje niste znali o Jennifer Lopez)

Naime, ona je vešto iskombinovala Guccy baggy farmerice koje je pri samom dnu podvrnula, belu majicu na bretele i fantastičnu Valentino jaknu u military stilu, koja je ukrašena cvetnim detaljima.

Zajedno sa braon čizmama koje su dale cool vajb celokupnom outfitu i naočarima sa efektnim staklima, J. Lo nam je predstavila fantastičan off duty look.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija