Ne dešava se često da lepa Kate, vojvotkinja od Kembridža, koliko god modno osvešćena iznenadi sve one koji budno prate kretanja ove kraljevske miljenice. Da, Kate je elegantna, uvek decentno stilizovana i otmena ali drži se proverenih i očekivanih krojeva koji su u dress code kraljevskih porodica.

I taman kada smo mislili da od nje neće biti nekih većih iznenađenja Kate je odlučila da aktivira Lady Di momenat i pokaže svu svoju lepotu i gracioznost otkrivši malo više kože.  

Naime, na dolazak u Nacionalni istorijski muzej u Londonu u kom je trebalo da se održi Art Fund Museum of the Year dodela nagrada, Kate je demonstrirala svoj najveći modni trenutak u dosadašnjem pojavljivanju u javnosti pojavivši se u trikotažnoj ivory haljini Barbare Cassole, otkrivenih golih ramena.  

foto: Instagram / herroyalhighnesscatherine 

Moramo da priznamo kako nam se Kate učinila kao neka italijanska grofica više nego kao engleska vojvotkinja stilizovana u svoju raskošnu, valovitu kosu, elegantne nude sandale i malu belu pismo tašnu.

foto: Instagram / beautyologylara

Sinoćno izdanje lepe Kate je pokazalo da engelska miljenica prati modu i da je u srcu prava fashion devojka, kao i da joj ovakve haljine divno stoje. Midi dužina, lepršava suknja i sitne prugice .... letnji glamur s dozom ležernosti.

Kate, ti si tako kul!  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija