Ako vam je prva asocijacija na trendove i neobične outfite Gigi Hadid i njena ekipa, mi vas ne krivimo jer tu ima istine, ali ovog puta dama u trendi slip haljini i patikama je jedna ljubiteljka klasične mode - Jennifer Aniston.

(6 beauty tajni Jennifer Aniston)

Američka glumica koja je poznata po jednostavnim, basic komadima poput denima, vojničkih pantalona i klasičnih majica, ovoga puta je zamenila tipičan look za nešto urbaniji, aktuelniji.

Zapravo, slip haljina i patike bi mogle da budu dve najveće stvari na šoping listi svake fashion devojke ovog leta. 

Svilenkasta haljina u crnoj boji za koju se odlučila Jennifer, poseduje male proreze na delu dekoltea te daje seksepilan i pomalo zagonetan look, ali i sjajno ističe njenu zategnutu figuru.

Bele klasične patike su uspele da začine celokupan outfit i daju mu notu chic izgleda, ali ujedno i da razbiju monotoniju u njenom stajlingu.

Zvezda kultne serije Friends, je uz ovaj odličan outfit ponela braon šešir, veliku ogrlicu i crne naočari, ispod kojih nam je pokazala prirodnu lepotu sa veoma malo šminke. 

Na kraju, iako možda smatrate da ovi komadi spadaju u modni rizik, istina je da su oni u isto vreme jednostavni i kul, s obzirom da se u potpunosti prilagođavaju svakodnevnim, ležernim stvarima koje Jen poseduje u svom garderoberu.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija