Taman kada smo se zapitali šta je sa našom It devojkom - Siennom, juče smo je spazili kako uživa u svom rodnom gradu, Londonu....

(Omiljen make-up Sienne Miller: Najjednostavni trik sa alajnerom za neodoljivi pogled)

Važna prilika koja je izmamila lepu glumicu da se pojavi u javnosti je promocija knjige "Eat Beautiful" koju potpisuje Wendy Rowe, beauty konsultant brenda Burberry.

Kao poznati obožavalac ovog engleskog brenda, Sienna se uputila ka poznatom londonskom Thomas's Cafeu ne bi li svojim pojavljivanjem uveličala događaj.

Tridesetčetvorogodišnja glumica je plenila seksipilom u crnoj haljini sa zlatnim detaljima koja, iako je duga, svu pažnju je usmerila ka njenim savršeno oblikovanim nogama. 

Duboki prorez na sredini butine je bio sasvim dovoljno izazovan detalj koji je otkrivao njen najbolji adut i učinio celokupan look zavodljivim.

Sa druge strane, zlatni detalji na haljini i široki dugački rukavi su celokupnoj kombinaciji dali dašak klasike i bezvremene elegancije,što je bio pun pogodak, shodno glamurzonoj večeri i koktelu koji je nastupio. 

Zvezda filma "The Layer Cake" je svoju Burberry haljinu uklopila sa stylish crnim sandalama sa jednostavnim isprepletanim kaiševima koje su uspele da začine celokupnu kombinaciju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija